Persoonsgegevens verzamelen

De meeste informatie die De Vrije Basisschool op deze site aanbiedt, is beschikbaar zonder dat persoonsgegevens worden gevraagd.
In bepaalde gevallen wordt persoonlijke informatie gevraagd: als je via een formulier een vraag stelt, als je wil inschrijven op een nieuwsbrief of voor een studiedag, als je wil deelnemen aan een enquête of een discussieforum …

De Vrije Basisschool eerbiedigt je persoonlijke levenssfeer en levert volgende wettelijke garanties als het persoonsgegevens opvraagt op masj.be:


• Het verzamelt en verwerkt je persoonsgegevens alleen om de door jou gevraagde informatie te verstrekken of om de door jou gewenste dienstverlening online te realiseren.

• De verwerking van je persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling. Bijvoorbeeld als je je e-mailadres invult in een googleformulier van school.

• De Vrije Basisschool maakt je persoonsgegevens niet bekend aan derden, noch gebruikt het die voor direct marketingdoeleinden.

• De Vrije Basisschool treft de best mogelijke veiligheidsmaatregelen om te voorkomen dat derden misbruik maken van je persoonsgegevens. Details over de wettelijke garanties en de contactgegevens van de verantwoordelijken vind je op de specifieke plaatsen waar de persoonsgegevens verzameld worden.

Logbestanden

Tijdens je bezoek aan masj.be verzamelt De Vrije Basisschool in logbestanden informatie zoals de bezochte pagina’s, het IP-adres van je computer en het type browser dat je gebruikt. De Vrije Basisschool verzamelt die informatie uitsluitend voor de statistische analyse van bezoekerscijfers en verkeer op de site, om het informatie- en dienstenaanbod beter af te stemmen op de behoeften van de gebruikers.


Cookies

De site maakt ook gebruik van ‘cookies’: kleine informatiebestanden die automatisch bewaard worden op de harde schijf van je computer. Die informatie doet je bezoek aan de site sneller en efficiënter verlopen.


Wijziging en kennisgeving privacybeleid


De Vrije Basisschool kan het privacybeleid voor deze website aanpassen, en vermeldt dan de wijzigingen op deze pagina.


Contact

Heb je vragen over de website masj.be en jouw privacy? Mail dan naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..